top of page

Kerstkamp

Een overval op het ijskasteel

  • Voor iedereen geboren tussen: 
             - 

2016

2012

  • Periode:

26 december - 30 december

  • Startuur:

10u

  • Einduur:

14u

  • Kostprijs: €

140 - 180

  • Locatie:

Diggieweg 14, Brakel, Belgium

placeholder-18_edited.jpg

 

380016511_1448646892360064_2920460970011954331_n (1).jpg

Een Diggiekamp is...

Diggiekampen zijn er voor iedereen, voor kinderen met en zonder beperking, van kleuters tot tieners, en dat het hele jaar door. Met 25 à 33 leeftijdsgenoten en 6 à 8 animatoren wonen we een aantal dagen op de Diggiehoeve. 

Geen Diggiekamp is hetzelfde, en dat is maar goed ook. Maar wat gebeurt er allemaal op kamp? 

Diggie is een kinderboerderij, en daar maken we op kamp heel graag gebruik van. We geven dagelijks de dieren te eten, die de hele dag gewoon vrij op de weide rondlopen tussen de kinderen. Op een boerderij kan je verschillende ambachtelijke activiteiten doen; zo bakken we brood of pizza in onze authentieke steenoven, maken we kaarsen van ons eigen bijenwas of vilten we leuke souvenirtjes. 

Elk Diggiekamp is in thema, een verhaal dat zich gedurende de week ontplooit. Zo leren we vele nieuwe figuren kennen, die tal van avonturen met ons beleven. Natuurlijk hoeven we niet altijd op de boerderij te blijven. Soms gaan we op stap naar het bos, waar we fantastische bosspelen houden. De tieners gaan regelmatig op tweedaagse! 

"Mijn twee dochters vertellen honderduit over het kamp, ze zijn dolenthousiast. Bedankt!"

 - Michaël (kampouder)

Wie begeleidt mijn kamp?

Onze Diggiekampen worden begeleid door een bende enthousiaste animatoren en hoofdanimatoren. Onze animatorenploeg bestaat uit meer dan 50 vrijwilligers. Zij volgen hun animator- of hoofdanimatorcursus bij ons op Diggie, of bij een andere organisatie. Een gezonde mix van jong bloed dat hun stage doet en ervaren animatoren zorgt voor een goede animatorenploeg. Diggie is een vrijwilligerswerking, al onze animatoren en hoofdanimatoren gaan dus enkel voor het plezier en voor een toffe week mee op kamp!

Wat mag/moet ik meenemen op kamp? 

bottom of page