top of page

Partners

Diggie zou Diggie niet zijn zonder een heleboel partners. Vele partners uit de buurt maar ook van verderaf zorgen er mee voor dat de Diggiewerking kan blijven draaien en kwaliteit aanbieden aan alle bezoekers. Onder meer erkenning, subsidiëring, sponsoring, afname van producten, het organiseren van bezoeken en realiseren van projecten kan niet gebeuren zonder deze vele partners.

Neem een kijkje en klik op de afbeelding voor meer info rond onze partner!

Wil jij zelf graag partner worden? Laat het ons weten!

Toerisme Vlaanderen

Toerisme Vlaanderen zorgt voor erkenning en subsidiëring van Diggie als Jeugdverblijfcentrum type Comfort onder het Logiesdecreet.

image.png

Departement Cultuur, Jeugd en Media

Departement Cultuur, Jeugd & Media zorgt voor subsidiëring van Diggie als jeugdwerk. Zo kunnen professionele medewerkers de diggievrijwilligers ondersteunen in inclusief jeugdwerk.

image.png

LEADER

LEADER (Liaison Entre Actions de Développement de l’Economie Rurale), is een subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling en wordt gefinancierd met Europese, Vlaamse en provinciale middelen. De LEADER-subsidies zorgen voor financiering van de Boerderijwerking om vrijwilligers op dagelijkse basis te kunnen ontvangen.

LEADER_Oost_Vlaanderen_klein.png

Erasmus+

Via het Europese programma Erasmus+ kunnen buitenlandse vrijwilligers op Diggie aan de slag.

image.png

Iedereen Verdient Vakantie

Diggie is erkend als sociaal-toeristische organisatie via Iedereen Verdient Vakantie. Deelnemers van Diggie-activiteiten die zich inschrijven via Iedereen Verdient Vakantie, maken aanspraak op een verminderd tarief.

image.png

Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen

Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen ondersteunde reeds verschillende boerderijprojecten.

image.png

Boer Joris en boerin Petra

Boer Joris en boerin Petra zijn onze vaste partners voor levering van hooi en stro. De verse melk en aardappelen op onze kampen zijn daarvan afkomstig. Daarnaast ontvangen ze graag groepen in de avond om het melken van de koeien te laten zien.

Schapenmelkerij

De Schapenmelkerij van boer Willem en boerin Krista produceert ambachtelijke schapenzuivel en kan door groepen bezocht worden.

image.png

De Kaashoeve

De Kaashoeve produceert ambachtelijke zuivelproducten die gebruikt worden op kampen. Deze hoeve kan door groepen bezocht worden.

image.png

Barrevoets

Barrevoets is het project van teamlid Emmy Schockaert. Natuur en het bos zijn haar speeltuin. Wil je graag meer info over natuurcoaching en bosbaden? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

image.png

Gemeente Brakel

Gemeente Brakel zorgt voor erkenning, ondersteuning en subsidiëring vanuit Jeugdraad Brakel.

image.png

Sociale Maribel

De Sociale Maribel van de Belgische federale overheid zorgt voor bijkomende personeelssubsidies.

image.png

Provincie Oost-Vlaanderen

Provincie Oost-Vlaanderen zorgt voor ondersteuning op evenementen.

image.png

Uit De Marge

Diggie organiseert samen met Uit De Marge vzw de cursussen animator, hoofdanimator en instructor in het jeugdwerk.

image.png

BOS+

Ook op BOS+ kunnen we vaak rekenen voor ondersteuning bij boerderijprojecten, zoals ons eet-speel-beleefbos bijvoorbeeld.

image.png

Verrebeekmolen

In deze Brakelse molen wordt de bloem gemalen waarmee we op Diggie brood- of pizzadeeg kneden. Groepen die verblijven op Diggie kunnen een bezoek plannen aan de molen.

image.png

Ourobouros

Ourobouros is een biodynamisch tuinbouwbedrijf uit Dikkele die verse groenten voor onze kampen voorzien. Diggie fungeert eveneens als afhaalpunt voor hun groentemanden.

image.png

De Rooigemvallei

De Rooigemvallei is onze vaste lokale partner als het gaat om vleesbenodigdheden voor onze evenementen en activiteiten.

image.png
bottom of page