top of page

Meerdaagse als groep

Op zoek naar aan fantastiche plek om je kamp of weekend te organiseren? Diggie is the place to be!

We hebben een hart voor jeugdwerk en dat straalt onze organisatie ook helemaal uit! 

Naast onze eigen georganiseerde kampen en weekends geven we jeugdwerkorganisaties ook de mogelijkheid om te genieten van de boerderij. 

Zo kan je Diggie afhuren voor een weekend en dit aan een sterk verminderd tarief. 

Of je kan ons verblijf ook huren voor een kampweek tijdens de zomer en dan ook gebruik maken van de begeleiding van het Diggieteam waarbij je kan kiezen om deel te nemen aan onze workshops. 

Ben je als bedrijf, organisatie of familie op zoek naar een aangenaam verblijf, ook hiervoor ben je aan het juiste adres! 

De boerderij en omgeving

Ons jeugdverblijfcentrum is gesitueerd in een authentieke vierkantshoeve in de mooie Vlaamse Ardennen en is volledig uitgerust voor een groep van 41 personen. Onze keuken, sanitair en eetzaal zijn toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen met een beperkte mobiliteit. 

Hier kan je nog genieten van de open groene ruimte, waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten tussen onze boerderijdieren. Bij regenweer hebben we bovendien een polyvalente ruimte waar het gezellig vertoeven is. 

Ook de omgeving biedt vele troeven zoals het prachtige Brakelbos of het Burreken, mooie fiets- wandelroutes, de Rijdtmeersen of de Verrebeekmolen. 

IMG_20210805_181430_081.jpg

Kies meerdere workshops

Tijdens de weekdagen staat het Diggieteam voor je klaar om leuke boerderijworkshops aan te bieden. We bespreken graag met jullie wat mogelijk is en stellen samen een programma op waarbij we bewust veel ruimte laten voor vrij buitenspel. 

Onze workshops zijn gericht op het beleven en ervaren van het boerderijleven en de natuur. 

Opgelet: tijdens het weekend zijn de workshops niet beschikbaar.

Maar we staan wel voor jullie klaar met raad en daad om er een topverblijf van te maken ;-) 

47060732864_8316942d8d_o.jpg

Prijzen en praktische info

klas.jpg

Schrijf je groep vandaag nog in!

bottom of page