top of page

Programma diggiefeest: 50 jaar Diggie!

Op deze pagina vindt je het programma voor het Diggiefeest van dit jaar. Zowel zaterdag als zondag valt er heel wat te beleven. Het is mogelijk dat deze programmatie op een later tijdstip nog wordt aangevuld.

Doorlopend kan je heel het weekend genieten van een prachtig feestdorp, met een heerlijke bio-bar, frietjes, croques, pannenkoeken, ijsjes, koffie, thee,... Een tof speeldorp voor alle leeftijden en nog veel, veel meer!

Toegang tot het feest is volledig gratis! De barbecue en andere hapjes en drankjes zijn te verkrijgen met de aankoop van inwisselbare jetons.

51413524740_9036d3fb30_c.jpg

Zaterdag 31/08

14u30: Poorten open

Vanaf 14u30 zwaaien de poorten van ons Diggiefeest wagewijd open, en kan je komen genieten van een spetterende editie in ons feestdorp op de weide. 

 

Op deze speciale 50 jaar editie kan je op onze boerderij een stukje van onze geschiedenis ontdekken. Loop rond tussen stukjes uit het verleden en help mee de geschiedenis schrijven door samen met ons herinneringen op te halen aan Diggie.
 

15u: bandcompetitie

Dit jaar wordt de weide opgefleurd met muziek van jonge bands die alles in de strijd gaan gooien om jou het meest te charmeren. Een overschot aan jong talent en zalige muziek dus!


16u: Buitenplezier

18u: diggietheater

Laat je meeslepen door de spannendste verhalen tijdens het Diggietheater.
Kijk, luister en geniet van de wondere wereld die gecreëerd wordt in het theater op de weide. 


19u: Diggieband

Muziek voorzien door onze eigen getalenteerde vrijwilligers! 


19u30: verhaaltjes

Kom gezellig samen voor een verhaaltje voor het slapengaan. Een meeslepende verteller neemt jullie mee op avontuur. Leuk voor jong en oud!


23u: Take the stage

Camping

Je kan op Diggie overnachten en heel het weekend vanop de eerste rij meemaken! Interesse? klik hieronder voor meer info. 

Balthasar (door Moritz).png
Kip (door Moritz).png
Picsart_24-06-03_11-46-26-580_edited.png

Zondag 01/09

Camping

Voor de kampeerders is er een ontbijt voorzien tussen 9u-10u op zondagochtend. Daarna is er de mogelijkheid om te genieten van de prachtige omgeving van de Vlaamse Ardennen met een wandeling/fietstocht, de dieren op Diggie eten te geven,...
 

12u-15u: Barbecue

Om Diggie te vieren, organiseren we een grote barbecue. Hierbij proberen we zoveel mogelijk samen te werken met lokale partners, biologische producten te kopen of er een eerlijke prijs voor te betalen! Wil je graag komen meegenieten van een heerlijk buffet, enkele vleesjes of vegetarischjes op de barbecue? Dat kan!


12u30: Diggieband

Muziek voorzien door onze eigen getalenteerde vrijwilligers!


13u30: Buitenplezier

 

13u30: Diggietheater

Laat je meeslepen door de spannendste verhalen tijdens het Diggietheater.Kijk, luister en geniet van de wondere wereld die gecreëerd wordt in het theater op de weide. 

 

14u: sweet umami

Benieuwd wat deze bende in petto heeft voor jou?
Wij willen het alleszins voor geen geld missen!


14u30: Buitenplezier


14u-18u: boerenmarkt


17u: Artist


Afsluiter

We sluiten het Diggiefeest af met wat gezellige liedjes, de laatste drankjes, de laatste hapjes en de laatste zonnestralen van een prachtige zomer!

Picsart_24-07-08_11-05-09-268.png
Floppy (door Moritz).png
Gustur (door Moritz).png
Picsart_24-06-03_11-46-26-580_edited.png
bottom of page