top of page

Ruimtes

Diggie biedt een uitgebreide infrastructuur aan aan groepen, scholen, voorzieningen of jeugdverenigingen die één of meer dagen op de boerderij willen verblijven. Het is een prachtige oude vierkantshoeve met 2 hectare speelweide. Een overzicht van de beschikbare ruimtes vindt u hieronder.​ We streven ernaar om een zo toegankelijk mogelijke infrastructuur aan te bieden, aarzel zeker niet om hierover het team te contacteren met eventuele vragen.

BUITENRUIMTE

De fantastische buitenruimte is ongetwijfeld Diggie's grootste troef! Je kunt er urenlang spelen, genieten, rondwandelen en de dieren bewonderen. Er zijn tal van speelelementen op de weide (de heuvels met buizen, het amfitheater, de schommels, de tipi, eet-speel-beleef bos...), aan het jeugdverblijfcentrum grenst ook een kruidentuin waar gebruik wordt van gemaakt tijdens onze activiteiten. Breng zeker ook eens een bezoekje aan onze moestuin en belevingstuin!

KEUKEN

De keuken op Diggie is voorzien om te koken tot 41 personen. In de keuken vind je twee koelkasten met vriesvak, een waterkoker, een microgolfoven, een gasfornuis met 4 bekkens en een oven, 2 inductiekookplaten (niet in foto), servies en bestek voor 41 personen.

EETRUIMTE

Deze ruimte wordt ook wel eens de koestal genoemd. In een ver verleden was dit immers een stal voor de koeien van de boerderij. Hier zijn tafels en stoelen aanwezig voor groepen tot 41 personen. Er is ook een bar met koelkast en drankkoelkast aanwezig.

SLAAPKAMERS

Op Diggie zijn er 41 slaapplekken, verdeeld over het gelijkvloers en de eerste verdieping. De verdiepen worden verbonden door een trap. Er zijn slaapkamers voor 2, 3, 4 en 10 personen, telkens bestaande uit houten stapelbedden. Hier vind je ook een plattegrond van de kamerverdeling per verdiep.

_1438763627.png

Gelijksvloers

Eerste verdiep

_1438764478.png

SANITAIRE VOORZIENINGEN

Op Diggie zijn er 5 douches, waarvan 3 samen een groepsdouche vormen en één is aangepast aan rolstoelgebruik.  Er zijn 4 toiletten, waarvan één is aangepast aan rolstoelgebruik. Vier douches en twee toiletten bevinden zich op het gelijkvloers. Eén douche en twee toiletten bevinden zich op de eerste verdieping