top of page
53082334604_2ec30aa7aa_o (1).jpg

Als monitor aan de slag

Diggie is steeds op zoek naar enthousiaste animatoren en hoofdanimatoren. Interesse? Lees vlug verder!

Zit je met een vraag? Stuur gerust een mailtje (irisa@diggie.be of berichtje via messenger (irisa van diggie) naar onze jeugdwerkster!

Hoe ziet een kamp op Diggie er uit als animator?

Diggiekampen zijn er voor iedereen, voor kinderen met en zonder beperking, van kleuters tot tieners, en dat het hele jaar door. Met 25 à 33 leeftijdsgenoten en 6 à 8 animatoren wonen we een aantal dagen op de Diggiehoeve. 

Geen Diggiekamp is hetzelfde, en dat is maar goed ook.

Diggie is een kinderboerderij, en daar maken we op kamp heel graag gebruik van. Zo geven we dagelijks de dieren te eten, die de hele dag gewoon vrij op de weide rondlopen, tussen de kinderen. Op een boerderij kan je verschillende ambachtelijke activiteiten doen; zo bakken we bijvoorbeeld brood of pizza in onze authentieke steenoven, maken we kaarsen van ons eigen bijenwas of vilten we leuke souvenirtjes. 

Elk Diggiekamp is in een bepaald thema, een verhaal dat zich gedurende de week ontplooit. Zo leren we vele nieuwe figuren kennen, die tal van avonturen met ons beleven. Natuurlijk hoeven we niet altijd op de boerderij te blijven. Soms gaan we op stap naar het bos, waar we fantastische bosspelen houden. De tieners gaan regelmatig op tweedaagse! 

Wat zijn de voorwaarden om animator te worden op Diggie?

  • Attest animator en/ of hoofdanimator in het jeugdwerk

  • Voeling met onze missie en visie

  • Enthousiasme

  • Boerderijkriebels

bottom of page