top of page
52327653324_3413910acb_c.jpg

Diggiefeest: 50 Jaar Diggie!

Op 31 augustus en 1 september zijn er zoals elk jaar weer leuke activiteiten. Om het jou makkelijker te maken, bieden wij ook enkele voorzieningen aan. 

Alle info over het Diggiefeest vind je op deze pagina!

Om deze verjaardag goed te vieren komt er dit jaar een Diggieboek uit! Het is het werk waarin je alles over onze mooie boerderij kan ontdekken. Meer info vind je onderaan deze pagina!

Diggiefeest Affiche-1.png

Praktische info

Hoe kom jij naar het Diggiefeest? Met de fiets? De bus? De trein?We geven je alvast wat opties mee om vlot tot op Diggie te raken! Ook de info over de parking vindt je hier terug.

Geinteresseerd in de partners en sponsors van het Diggiefeest, of zin om zelf samen te werken? Alle info vindt je terug op de sponsorpagina.

Het Diggieboek!

In 2024 blaast Diggie VZW vijftig kaarsjes uit. Om die geschiedenis te vieren, werd doorheen de laatste 10-15 jaar door verschillende mensen gewerkt aan aan heus Diggieboek. We nemen je mee doorheen de wortels waarop Diggie gebouwd is, de rode draden doorheen onze geschiedenis en anekdotes om van te smullen. Het is een boek om te lezen en om open op de koffietafel te leggen om in te kijken. 

Bestel hier jouw exemplaar of scan de QR code!

diggieboek.png
bottom of page